Καλώς ήρθατε

 

Το δημιουργικό γραφείο "ΓΡΑΦΗ" βρίσκεται στον Κορυδαλλό (Καυκάσου 64).
Αντικείμενο της "ΓΡΑΦΗΣ" είναι κάθε είδους εκτύπωσης και δημιουργίας. Έχουμε την δυνατότητα να παράγουμε ό,τι μπορείτε να φανταστείτε.
Με την βοήθεια των τελευταίας τεχνολογίας μηχανημάτων που διαθέτουμε μπορούμε να τυπώσουμε γρήγορα ποιοτικά αλλά πάνω απ' όλα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές οτιδήποτε.
Στο γραφείο μας μπορείτε να αναθέσετε την δημιουργία του εταιρικού σας λογότυπου
την εκτύπωση των Διαφημιστικών σας Φυλλαδίων/Καρτών.
Επίσης αναλαμβάνουμε την δημιουργία και εκτύπωση για την σήμανση της επιχείρησης σας.
Με γνώμονα την ραγδαία αύξηση της τεχνολογίας η "ΓΡΑΦΗ" έχει μπει δυναμικά στον χώρο του ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, μπορούμε να αναλάβουμε την δημιουργία αλλά και την προώθηση της ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ σας.
Η διαφήμιση στις μέρες μας είναι μία μίξη από διάφορες ενέργειες, μαζί μπορούμε να βρούμε την καλύτερη και πιο στοχευμένη διαφήμιση για την εταιρεία σας.

Δημιουργικό γραφείο

Σας καλωσορίζουμε στον  χώρο της δημιουργίας, ελάτε να μετατρέψουμε τις σκέψεις σας, την φαντασία σας, σε μια αποτελεσματική επικοινωνία. Ελάτε να δημιουργήσουμε.
Η δημιουργία μας σωστής επικοινωνίας είναι μια αλυσιδωτή αντίδραση. Κατανόηση αναγκών – Σωστή απεικόνιση – μοντέρνος σχεδιασμός – αποδοτικότητα.
Η δημιουργία μιας μακέτας- λογότυπου δεν είναι μόνο το εικαστικό κομμάτι, πάνω απ όλα είναι η κατανόηση και αποκωδικοποίηση των σκέψεων και αναγκών σας ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Εκτυπώσεις

Με την βοήθεια των τελευταίας τεχνολογίας μηχανημάτων που διαθέτουμε μπορούμε να τυπώσουμε γρήγορα ποιοτικά αλλά πάνω απ' όλα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές οτιδήποτε.
Τυπώνουμε οικονομικά έχοντας ως  γνώμονά την ποιότητα.
Κατά την πορεία της εκτύπωσης υπάρχουν συνολικά δύο ποιοτικοί  ελέγχει. Όταν το τμήμα εκτυπώσεων παραλαμβάνει ένα αρχείο γίνεται ποιοτικός έλεγχος, για να επιβεβαιώσουμε ότι δεν υπάρχουν φωτογραφίες χαμηλής ποιότητάς, δεν υπάρχουν ορθογραφικά λάθη, η διαστάσεις εκτυπώσεις είναι οι σωστές.
Τυπώνουμε Δοκίμια πριν την παραγωγή, έτσι ώστε να έχουμε το σωστότερο χρωματικά αποτέλεσμα.

Internet marketing + seo

Internet marketing + seo, μια υπηρεσία που ποία κονταροχτύπιεστε με την ποσότητα γαλονιών που έχει η θάλασσα, παντού και όλοι κάνουν marketing + seo.
Γιατί εμάς, γιατί δεν προσπαθούμε απλά να σας βγάλουμε στην πρώτη σελίδα μας ενδιαφέρει να πουλήσουμε την ιδέα σας να δημιουργήσουμε ένα ρεύμα για το προϊόν σας, όχι να σας βγάλουμε μόνο πρώτους. Εμείς σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη προώθηση με στοχεύσει κοινού, με μεθόδους προώθησης πέρα των τετριμμένων, κρατάμε σε καθημερινή βάση ενήμερο το κοινό σας, δημιουργούμε κοινό

Εκδηλώσεις

Από την οργάνωση ενός γάμου μέχρι την δημιουργία μία έκθεσης και από την βάφτισή μέχρι την δημιουργία εταιρικών event.
Μπορούμε να διοργανώσουμε ότι έχετε φανταστεί.
Δημιουργούμε τα καλύτερα event, το μυστικό της επιτυχίας μας είναι η καθετοποίηση των υπηρεσιών μας, ( διαθέτουμε τμήματα δημιουργικού, εκτυπώσεων, Διακόσμησης, οργάνωσης εκδηλώσεων), έτσι οργανώνουμε για εσάς τα καλύτερα.
Πολλές εταιρείες μας έχουν εμπιστευτεί για το εταιρικό τους event, την παρουσίαση προϊόντων, την προβολή τους σε μεγάλες εκθέσεις.

Δημόσιες Σχέσεις

Το τμήμα των Δημοσίων σχέσεων αποτελείτε από άτομα τα οποία έχουν σπουδάσει στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της χώρας έχουν εργαστεί σε μεγάλες εταιρείες του χώρου με μια προϋπηρεσία που θα ζήλευαν πολύ.
Από την διαχείριση μιας κρίσης στην εταιρείας σας, την προώθηση των προϊόντων σας δίπλα στα μεγαλύτερα brand, την ουσιαστική επικοινωνία μέχρι την δημιουργία σκέψεων.

Προσφορές

Επισκεφτείτε την σελίδα μας Προσφορές και αδράξτε την ευκαιρία για τις καλύτερες και ποιοτικότερες προσφορές σε όλες τις υπηρεσίες μας